Soffbord Dekoration – Hur du Dekorerar Soffbord

home 1438305 1280

En kontaktpunkt är avgörande för designen av alla rum i huset.

På grund av detta bör ditt soffbord dekoreras med ett konstverk som är både vackert och ovanligt i form och utseende.

Ditt soffbords mittpunkt, grenarna på din favoritblomma, ett minne från en minnesvärd resa eller en present från en vän eller bekant kan alla vara vackra presenter.

Som ett resultat rekommenderar jag att du överväger dina personliga preferenser och intressen när du väljer detaljer för ditt soffbord.

Den röriga och trånga ytan på ditt soffbord har en negativ inverkan på rummets inredning och kväver positiv energi.

Detta bord bör vara tillräckligt stort för att rymma olika saker till exempel vid familjeträffar och sociala sammankomster så undvik att gå överbord med dekorationerna och håll ordning och reda hela tiden.

Inredningen kräver att alla delar i ett rum ska komplettera varandra, och det här bordet framför soffan gör just det.

Elementen på bordet är inte isolerade från resten av vardagsrummet, och detta är i linje med principerna för inredning.
Välj en eller två i samma färg eller design som övriga möbler och vitvaror i rummet, som visas i vardagsrummet nedan.

Det bästa med att dekorera bordet i ditt vardagsrum är att du kan ändra hur det ser ut så ofta du vill. Det kan vara en plats för att hålla mat under fester, duka ner presenter till födelsedagar, dekorera för varje högtid, ställa ut bilder på nära och kära och så mycket mer! Med hjälp av en av våra stylister kommer denna guide att ge tips och idéer för vardagsrumsbordsinredning till din konsol, soffa, gavel eller soffbord.

Hur man dekorerar ett soffbord

Vill du fräscha upp ditt vardagsrum? Vi delar med oss av några av våra bästa idéer för dekoration av soffbord som du kan använda i ditt eget hem:

När du letar efter idéer för att dekorera soffbord, se något du gillar och replikera det!

Stil när du organiserar: En sak som är annorlunda i butiken än i ett riktigt vardagsrum är att människor har fjärrkontroller.

Om du kan hålla dem i en bricka eller en skål som du gillar hjälper det.

Det finns ett antal idéer om soffbordsdekoration för att göra ditt bord lite mer intressant utan en stor ansträngning. När det kommer till dekoration av soffbord bör du använda en blandning av former, material och ytor för att upprätthålla det visuella intresset.

Om du är en person som samlar på intressanta föremål kommer ditt hem inte att fungera om ditt soffbord bara har några få saker utvalda från en stor lådbutik. Inred enligt din personlighet. Om du är en person som lever ett rörigt liv, låt ditt soffbord representera det. Följ inte regeln att ta bort föremål. Gör det som gör dig glad. Ett värre brott är att göra något som inte representerar dig.

Inredningsidéer för vardagsrumsbord

Baserat på dessa principer, nedan är några idéer för att dekorera ditt soffbord eller soffbord.

Böcker. Du kan hitta stora ”coffee table”-böcker som är attraktiva och säger något om dig. Om du har ett bord med en hylla under kan du stapla några på den nedre nivån också.

Skålar. En större skål, eller mindre skålar att stapla ovanpå böcker, ger en intressant variation i form.

Brickor. Att använda en bricka för att samla in föremål hjälper till att lyfta utseendet. Speciellt med runda cocktailbord gillar vi att använda rektangulära och fyrkantiga brickor så att du inte har en cirkel på cirkeln.

Naturliga element. Stora träpärlor ger lite textur. Böcker är alla hala ytor, och en bricka kan vara en snygg yta. Naturliga element som introducerar en variation i textur, som skålar gjorda av ett vävt material, är ett trevligt sätt att introducera visuellt intresse.

Ett minimalistiskt tillvägagångssätt är aldrig en dålig idé. Människor kan lägga så många saker på en yta att ditt öga hoppar runt och inte vet var det ska fokusera.

Hur man dekorerar ett soffbord

Gå symmetrisk eller asymmetrisk! För både den ordnade och den excentriska kan du välja att lägga till två av varje dekorativ del, eller jazza upp det med dekor av alla storlekar.
Skapa en fokuspunkt. Välj en dominerande del att ha på ditt bord, oavsett om det är en spegel, konstverk, vas, korg eller vad som helst! Du kan ha den centrerad eller belysa den på sidan. Valet är ditt!
Var inte rädd för vitt utrymme. Det finns en sak som för mycket dekor; så låt ditt soffbord tala för sig självt genom att minimera vad du lägger på det. När allt kommer omkring kan konsolbordet ensamt vara en dekoration i sig själv.
Lägg till färgklickar. Även om ditt vardagsrum har en sammanhängande färgskala, var inte rädd för att bli djärv med färgen på din inredning. Till exempel, om ditt rum till stor del är dekorerat med neutrala och blåa färger, lägg till en klick orange eller gult för en spännande färgkontrast.

Sätt en lampa på den. Har du en favoritlampa men vet inte var du ska placera den? Ett soffbord kan vara en utmärkt plats, eftersom den kan hjälpa till att lysa upp en del av ditt vardagsrum som din vanliga belysning inte skulle ha nått. Du kan också gå vild och använda en lampa som kanske inte nödvändigtvis passar med resten av din inredning.

Skapa olika höjder

Ett av de bästa sätten att lägga till intresse för ett soffbord är att leka med storlek och höjd. Detta kan enkelt uppnås med ljus av olika höjd, men du kan också lägga till andra föremål som böcker och växter. Att skapa högar och visa föremål bakom varandra ger djup.

Använd en statement detalj

Gör ett stiluttalande med ett iögonfallande föremål, som en vacker växt eller ett stort terrarium. Se bara till att det fungerar proportionellt mot ditt soffbord.

Lek med färg

Ett sätt att skapa en sammanhållen look är att plocka fram färger i vardagsrummet och använda dem i element på soffbordet. Försök att skapa minst tre visuella länkar, som att använda samma färg i kuddar, böcker och blommor.

Spela säkert

Är du ute efter ett säkert sätt att skapa ett snyggt soffbord? Böcker och blommor är alltid en vinnande kombination. Skapa två eller tre högar med böcker och toppa dem med ett litet föremål, som en skål eller skal. Komplettera utseendet med en vas med blommor. Lätt!

Använd ditt sinne för humor

Vill du lägga till en gnutta personlighet till ditt vardagsrum? Ta ett lekfullt förhållningssätt till din heminredning med personliga föremål och inslag.

Använd en bricka

Ett sätt att knyta samman olika element är att gruppera allt på en underbar bricka. Det är inte bara en praktisk lösning för att enkelt flytta saker runt ditt soffbord, utan det är också ett trendigt sätt att visa dina favoritsaker. Brickor är ett utmärkt sätt att elegant organisera en bordsskiva.

Att börja med en bricka eller en stor skål kommer att få hela soffbordet att se mer sammanhållen och jordad ut. Skaffa en tillräckligt stor bricka så att den rymmer allt du vill lägga ut. Detta kommer att hålla det från att se för rörigt ut.

Tillämpa regeln om tre

Belamra inte ditt soffbord med för många föremål. Många inredningsstylister använder bara tre element för att skapa en sammanhållen vinjett. I skrift, fotografi och design, är att gruppera saker i tre delar en klassisk princip att följa.

Växter

Ge ditt utrymme lite liv med en växt. Vissa människor väljer falska växter för att undvika att blommorna vissnar. En vas med färska blommor kan aldrig gå fel!

Mindre är mer!

Känn inte att du behöver fylla upp varje centimeter av soffbordet. Lämna lite utrymme för folk att stötta upp fötterna, ställa en kopp på bordet eller spela ett spel. Och om du dekorerar soffbordet, kanske lämna gavelbordet tomt så att det finns mer användbart utrymme.

By Nordinary

Lämna ett svar

Relaterade Inlägg

  • Hur kan AI Användas Inom Design?

  • Föreviga fotbollsmagi på väggen med en fotbollsposter

  • Effektivitet och komfort: Fördelarna med solfilm