Hemmafixbloggen i samarbete med Ikea

Hemmafixbloggen har sedan 2012 samarbetat med Ikea kring blogginlägg, workshops, rikstäckande kampanjer och föreläsningar.
Hos Ikea Uppsala har Monica inrett och dukat kring kök och matplats inför högtider såsom jul, nyår, midsommar, skördefest, kräftskiva och bröllop.

Monica var också en av de fyra frontfigurerna i Ikeas rikstäckande satsning ”Hela Sverige hackar” som uppmärksammades i de stora dagstidningarna, i lokalpress och i sociala medier. Hos Ikea Bäckebol och Kållered i Göteborg höll Monica workshops kring Ikea hacks. Frontfigurerna i satsningen var Monica Karlstein, Maria Soxbo, Helena Lyth och Karin Mannerstål.

Som en del i samarbetet med Ikea har Monica tillsammans med Nordinarykollegorna Maria Soxbo och Helena Lyth inrett sitt gemensamma kontor med Ikea möbler. Här är några av de blogginlägg som ingår i samarbetet.
1. Hela Sverige hackar!
2. På turné med Hela Sverige hackar.
3. Ikea hack: Förändra möblerna Ivar och Algot med färg.

Uppdragsgivarens kommentar kring samarbetet:

Vårt samarbete med Monica har varit fantastiskt. Hon är fantastiskt kreativ och har otroligt hög kvalitetsnivå. Engagerad och otroligt kunnig och uppdaterad inom sitt område. Leveranssäker och trygg har vi känt oss hela tiden. Det har varit en fröjd! Vi jobbar gärna tillsammans igen.” /Catharina Hamlund, Account Manager, BKRY AB för Ikea, Hela Sverige hackar.